Uitgeest Lokaal blijft bestaan.

Overstap Judie Kloosterman naar het CDA

De kieslijst van Uitgeest Lokaal is NIET overgegaan naar het CDA en er bestaat geen samenwerking tussen Uitgeest Lokaal en CDA Uitgeest.
Men heeft geprobeerd mij als lid en voorzitter van Uitgeest Lokaal te royeren, hetgeen de dissidentengroep niet is gelukt.
Als statutair voorzitter van Uitgeest Lokaal en als raadslid zal ik mij voor de volle 100% voor u als inwoner van Uitgeest blijven inzetten.
Ik zal de standpunten en het verkiezingsprogramma van Uitgeest Lokaal blijven uitdragen en verdedigen, dat ben ik verplicht aan de 843 inwoners die 21 maart 2018 op de kandidaten van Uitgeest Lokaal hebben gestemd. Ik heb het raadswerk voortgezet als onafhankelijke fractie Bert Weijers. Het logo is praktisch hetzelfde als Uitgeest Lokaal, zo ziet u de verbondenheid van mij en Uitgeest Lokaal. De strijd om Uitgeest Lokaal is nog niet gestreden, ik wacht nog op de uitspraak van het beroep dat is ingesteld bij de Kamer van Koophandel wegens de niet rechtsgeldige inschrijving van Judie Kloosterman als voorzitter en de heer Jeffrey van Beek als penningmeester. ik zie de uitspraak met vertrouwen tegemoet.
Ik ben als beheerder van de facebookpagina Uitgeest Lokaal verwijderd, de overige beheerders weigeren om mij weer beheerder te maken alhoewel ze geen lid meer zijn van Uitgeest Lokaal.
Wederom moet ik de gang naar de rechter overwegen om weer in bezit te komen van de Facebookpagina van Uitgeest Lokaal.

<< Terug naar overzicht