Dennis Lute

Mijn naam is Dennis Lute en ik ben 28 jaar. Ik woon nog steeds noodgedwongen bij mijn ouders thuis omdat er voor jongeren in Uitgeest te weinig woningen beschikbaar zijn. Kopen gaat niet, want dat is te duur voor me en huren gaat niet, omdat er niets beschikbaar is. En ik wil, zoals de meeste jongeren in Uitgeest, gewoon in dit mooie dorp blijven wonen. Ik wil, als ik gekozen ben, mij dan ook in gaan zetten voor de jongeren.

Ik stel mij kandidaat voor Uitgeest Lokaal omdat deze partij luistert naar de problemen waar wij in Uitgeest mee te maken hebben en deze partij er ook echt wat mee doet. 
Ik heb geen politieke ervaring. Maar ik heb wel veel kennis opgedaan van wat er in de Raad allemaal is besproken de afgelopen jaren. Ik heb de meeste commissievergaderingen, raadsinformatieavonden en raadsvergaderingen kunnen volgen op het youtube kanaal.
Om jongeren in ons dorp ook een stem te geven in de Raad vraag ik u om op 14, 15 en 16 maart op mij te stemmen. En een stem op mij is een stem op Uitgeest Lokaal en op uw zelf. Alleen samen kunnen we Uitgeest mooier maken.