Sonja Boonstra

Mijn naam is Sonja Boonstra-Molenaar, ik ben een geboren en getogen Uitgeester en mijn hart ligt in ons mooie dorp.
Voor mij is het belangrijk dat ons mooie dorp mooi en veilig blijft voor al onze inwoners, met name voor de jeugd die hierbij echt een “ondergeschoven kindje” is. Het sociale in ons dorp, de faciliteiten voor de jongeren zoals woning, ontspanning en veiligheid staan bij mij hoog op mijn agenda.
Voor Uitgeesters is het belangrijk dat veel blijft zoals we dat gewend zijn, zoals veel groen, een goede bereikbaarheid en nogmaals de veiligheid. Daarom is het voor mij een doel dat de inrichting van ons dorp zo ingericht is dat we voor elkaar kunnen blijven zorgen zoals we gewend zijn, de sociale controle staat bij mij hoog in het vaandel.
Ik sta bekend om mijn hart voor Uitgeest, in het verleden heb ik deel uitgemaakt van het bestuur van de Uitgeester Harmonie en vele van u zullen mij nog kennen als een van de trommelaars van de Drumband en de plaatselijke toneel vereniging van de Speeltuin. Ook heb ik recent hoe toepasselijk de rol gespeeld van de gemeente secretaris C. Berkhoudt in het theaterstuk rond pastoor van der Loos. Van mijzelf weet ik dat ik duidelijk en eerlijk ben, heb het hart op de tong en zal mij volledig inzetten voor de standpunten die wij hebben gesteld in ons verkiezingsprogramma.
In Uitgeest zorgen wij voor elkaar, laat mij ervoor zorgen dat dit zo blijft.
Stem dus 14, 15 of 16 Maart op Uitgeest lokaal